sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Pizza cu felii de paine


Ingrediente:
  • felii de paine
  • lapte
  • unt
  • suc de rosii
  • oregano, sare, piper 
  • mezeluri, legume,cascaval si oua
Preparare:
   Tapetezi tava de aragaz cu hartie de copt, pe care o ungi cu unt. Treci feliile de paine prin lapte, repede, fara a le lasa se se inmoaie prea tare. Le asezi una langa alta, astfel incat sa acopere tava asemenea unui blat.

Ungi blatul cu un amestec format din suc de rosii, oregano, sare si piper. Repartizezi mezelurile si legumele uniform, pe toata suprafata. Presari cascaval ras si torni 2 oua batute peste umplutura. Introduci tava in cuptorul incins pentru 20-30 min la foc potrivit.

  Eu am pus : cabanos, cubulete sunca presata, ceapa, masline, ardei verde, cascaval si ouale batute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu