joi, 10 mai 2012

Magdalene cu smântână / Magdalenas con nata

Ingrediente:
  • 250 gr de faina
  • 250 gr de zahar
  • 75 gr de ulei
  • 125 gr de smantana lichida
  • 1 plic praf de copt
  • 3 oua
  • coaja rasa de la o lamaie
  • perle de ciocolata (optional)
Preparare:
Batem ouale intr-un bol mare pana fac spuma, adaugam zaharul si coaja de lamaie. Incorporam smantana lichida, uleiul si amestecam bine. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se adauga peste amestecul anterior. Procurati sa o incorporati repede, din putine miscari si folosind o spatula.
Se pune compozitia in formele pentru magdalene, se adauga cateva perle de ciocolata si se coc 15 - 20 minute in cuptorul incins.

Pentru magdalenele de mai jos am pastrat cateva linguri de compozitie, pe care le-am amestecat cu cacao. In forma pentru magdalene am pus o lingura din compozitia simpla si o lingura din compozitia cu cacao.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu