marți, 15 mai 2012

Biscuiti cu crema de cacao / vanilie


Ingrediente:
  • 250 g de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 125 g de zahar
  • 100 g de unt
  • 1 ou
  • 100 ml de lapte
  • o lingurita de praf de copt
  • 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita de sare
 Preparare:
Amestecam untul cu zaharul si sarea pana se omogenizeaza. Adaugam oul si continuam mixarea.


Dupa ce oul s-a integrat in compozitie, punem faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Cand toate ingredientele s-au omogenizat adaugam laptele, esenta de vanilie si continuam mixarea pana obtinem o compozitie fluida.

 

Tapetam o tava cu hartie de copt si formam biscuitii cu ajutorul unei lingurite sau puneti compozitia intr-un posh si se spriteaza gramajoare. Coacem biscuitii in cuptorul incins. Se coc foarte repede si trebuie sa-i urmarim sa nu se arda.

Dupa ce s-au racit, se lipesc cu crema de cacao / vanilie (eu am folosit nutella) cate doi biscuiti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu