Ingrediente:
- 250 g de faina
- 2 linguri de cacao
- 125 g de zahar
- 100 g de unt
- 1 ou
- 100 ml de lapte
- o lingurita de praf de copt
- 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
- esenta de vanilie
- 1/2 lingurita de sare
Amestecam untul cu zaharul si sarea pana se omogenizeaza. Adaugam oul si continuam mixarea.
Dupa ce oul s-a integrat in compozitie, punem faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Cand toate ingredientele s-au omogenizat adaugam laptele, esenta de vanilie si continuam mixarea pana obtinem o compozitie fluida.
Tapetam o tava cu hartie de copt si formam biscuitii cu ajutorul unei lingurite sau puneti compozitia intr-un posh si se spriteaza gramajoare. Coacem biscuitii in cuptorul incins. Se coc foarte repede si trebuie sa-i urmarim sa nu se arda.
Dupa ce s-au racit, se lipesc cu crema de cacao / vanilie (eu am folosit nutella) cate doi biscuiti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu