miercuri, 28 decembrie 2011

Chec de carne cu cartofi

Ingrediente:
  • 400 g carne tocata amestec
  •  felii de bacon
  • 1-2 ardei copti
  • 3 felii branza topita
  • 2-3 oua
  • 2 cartofi
  • o ceapa
  • sare, piper, ulei
  • patrunjel verde (optional)
 Preparare:
Intr-un castron rezistent la microunde punem ceapa tocata marunt, adaugam o lingura de ulei si introducem in cuptorul cu microunde pentru 3 minute. Dupa cele 3 minute, adaugam cartofii taiati felii subtiri si mai lasam 5 minute. Scoatem cartofii, ii amestecam si lasam inca 5 minute in microunde, dupa care ii amestecam cu ouale batute si pastram.
Intr-o forma de cozonac, asezam fasiile de bacon astfel incat marginile sa ramana in afara tavii. Condimentam carnea tocata, o amestecam cu patrunjel verde tocat si o asezam in forma. Punem peste carne un strat de ardei copti, feliile de branza topita si amestecul de cartofi. Acoperim cu fasiile de bacon pe care le-am lasat in afara tavii si dam la cuptor 30-45 minute.
 Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu