- 500 g branza mascarpone
- un praf de sare
- 3 oua
- 6 linguri de zahar vanilinat
- 200 ml cafea
- 5-7 linguri crema de whisky, esenta de rom
- piscoturi
- cacao
Preparare:
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam galbenusul cu 3 linguri de zahar pana obtinem o spuma fina, adaugam branza mascarpone si amestecam pana se incorporeaza.
Albusul se bate spuma cu un praf de sare si apoi se adauga 3 linguri de zahar, batandu-se in continuare pana se intareste. Se adauga in compozitia de mascarpone si-l incorporam cu miscari usoare, de sus in jos.
Cafeaua se amesteca cu esenta de rom si crema de whisky. Inmuiem fiecare piscot pe ambele parti si-l aseazam in forma in care urmeaza sa pregatim tiramisul. Peste stratul de piscoturi punem un strat de crema, apoi iar piscoturi si iar crema. Dam la rece pana a doua zi. Inainte se servire presaram cu cacao din belsug.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu