Blat
- 5 oua
- 10 linguri zahar
- un plic praf de copt
- un plic zahar vanilat
- 5 linguri pline-ochi de faina
- cirese
- 1 plic crema de cremsnit de la Dr Oetker
- 750 ml lapte
Topping
- 2 plicuri de gelatina pentru tarte, de culoare rosie de la Dr. Oetker
- cirese
Preparare:
Se bat albusurile spuma tare, apoi se adauga pe
rand cele 10 linguri de zahar si zaharul vanilat. Se
adauga galbenusurile pe rand, faina amestecata cu praful de copt si se amesteca
prin rasturnare pana cand se incorporeaza totul si obtinem o compozitie omogena.
Punem blatul intr-o tava,
tapetata cu hartie de copt si o parte din cirese (am scos samburii, le-am lasat sa se scurga si le-am pudrat cu faina sa nu se lase la fund).
Se coace la foc mic 30 minute. Se lasa sa se raceasca.
Se prepara crema conform instructiunilor de pe plic si se
aseaza pe blatul racit. Se pune restul de cirese deasupra si gelatina preparata dupa metoda indicat pe plic. Se lasa la rece minim 4 ore sau pana a doua zi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu