- 3 oua
- un iaurt cu banana
- o banana
- o cutie de iaurt cu ulei de masline virgen extra
- 2 cutii de iaurt cu zahar
- 3 cutii de iaurt cu faina
- 1 plic praf de copt (al meu a avut 16 g)
- coaja de la o lamaie
- ulei si faina pentru uns tava
Pentru prepararea checului, punem intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si coaja rasa de lamaie. Mixam pana la omogenizare.
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga in compozitia anterioara. Dupa ce faina s-a incorporat, adaugam iaurtul si omogenizam bine.
Turnam compozitia intr-o forma de cozonac unsa cu ulei si tapetata cu faina. Curatam banana, o taiem cubulete si o agaugam peste compozitia de chec.
Introducem tava in cuptorul incins pentru 40 minute.
- 3 huevos
- 1 yogur de plátano
- 1 plátano
- 1 bote de yogur de aceite de oliva virgen extra
- 2 botes de yogur de azúcar
- 3 botes de yogur de harina
- 1 sobre de levadura
- ralladura de 1 limón
- aceite de oliva virgen extra y harina para el molde
Para hacer el bizcocho, pon en un recipiente los huevos, el azúcar y
el aceite. Limpia el limón y ralla un poco de la cáscara encima. Mezcla
con una batidora eléctrica.
Mezcla la harina y la levadura e incorpórala a la preparación anterior. Agrega el yogur y mezcla con la batidora.
Unta un molde con un poco de aceite y espolvoréalo con harina, y vierte dentro la masa.
Pela
el plátano, córtalo en trocitos e incorpóralos al molde. Calienta el
horno e introduce en el horno a 180 grados durante 40 minutos.
Cuando el bizcocho esté hecho y templado, desmóldalo.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu