sâmbătă, 16 iunie 2012

Piept de pui cu sos de ciuperci


Ingrediente:
  • piept de pui file
  • 2 cutii ciuperci feliate
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 350 - 400 ml smantana dulce pentru gatit
  • sare, piper, ulei
Preparare:
Ceapa si usturoiul se taie julien si se calesc in 3 linguri ulei de masline. Ciupercile se scurg si se pun in tigaie peste ceapa si usturoi. Se pune jumatate de pahar de apa si se lasa pe foc pana scade. Condimentam cu sare, piper si adaugam smantana. Se mai lasa cateva minute la foc mic, amestecand mereu.
Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe gratarul electric, grill sau intr-o tigaie teflonata unsa cu ulei. Cand este gata se serveste cu sosul de ciuperci si salata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu